bruine header

Menu:

Meubels

Bruine badmeubels

De mooiste meubels voor een bruine badkamer.

Sanitair

Bruine wastafels

Bruin sanitair voor een bruine badkamer.

Tegels

Bruine bakamer tegels

Met bruine tegels werkt u uw bruine badkamer af.

Handdoeken

Bruine handdoeken

Bruine handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Bruine badkamer accessoires

bruine badkamerEen badkamer die helemaal bruin is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een bruine wastafel of bruine tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een bruine badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen bruine accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte bruine badmat, een fleurig bruin douchgordijn, een bruine zeepdispenser of een bruine weegschaal.

Bruin douchegordijn

bruin douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een bruin douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een bruine badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een bruin douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Bruine badmat

bruine badmatEen bruine badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een bruine badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een bruine badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van bruine handdoeken, washandjes en een bruine badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Bruine zeepdispenser

bruin zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de bruine zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste bruine dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Bruine weegschaal

bruine weegschaalMet een bruine personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een bruine weegschaal past goed in een bruine badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste bruine weegschalen zijn digitaal. U kunt een bruine personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.