bruine header

Menu:

Meubels

Bruine badmeubels

De mooiste meubels voor een bruine badkamer.

Sanitair

Bruine wastafels

Bruin sanitair voor een bruine badkamer.

Tegels

Bruine bakamer tegels

Met bruine tegels werkt u uw bruine badkamer af.

Accessoires

Bruin douchegordijn

Met bruine accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Bruine handdoeken

Bruine handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Bruine badkamer

bruine badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, bruine badkamer.

Bruine tegels

bruine badkamer tegelsU kunt een bruine badkamer inrichten met behulp van bruine tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren bruin. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met bruine tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een bruine mozaïek tegels of grote, horizontale bruine tegels. Bruine vloertegels en bruine wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor bruine design tegels.

Bruin sanitair

bruin badkamer sanitairEen bruine badkamer wordt helemaal afgemaakt door bruin sanitair. Kies voor een bruin bad op pootjes, een bruin toilet of een bruine wastafel. Kunt u geen mooi bruin sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met bruine tegels of speel met bruine verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een bruine badmat leggen of een bruine wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, bruin kleurenpalet.

Bruine badkamermeubels

bruin badkamermeubelBruine badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment bruine meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een bruine badkamer met bijpassende meubels.

Bruine accessoires

bruine accessoiresEen badkamer betegelen met bruine wandtegels of bruine vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van bruine accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bruine handdoeken, een bruin douchegordijn, een bruine badmat, een bruine waston en een bruine tandenborstelhouder.