bruine header

Menu:

Meubels

Bruine badmeubels

De mooiste meubels voor een bruine badkamer.

Sanitair

Bruine wastafels

Bruin sanitair voor een bruine badkamer.

Tegels

Bruine bakamer tegels

Met bruine tegels werkt u uw bruine badkamer af.

Accessoires

Bruin douchegordijn

Met bruine accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Bruine handdoeken

bruine badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met bruine handdoeken en een bruine badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie bruine badkamer. Bij het kopen van bruin badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

bruine handdoekenBruine handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede bruine badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope bruine handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Bruine badmat

bruine badmatEen bruine badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een bruine badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een bruine badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van bruine handdoeken, washandjes en een bruine badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Bruin douchegordijn

bruine douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een bruin douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een bruine badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een bruin douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

bruine handdoekenEen bruine badkamer inrichten kan met bruine handdoeken en een bruine badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een bruine badkamer inrichten met behulp van bruine tegels. Bruin sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de bruine badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor bruine badkamermeubels of bruine accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruin douchgordijn, een bruine waston en een bruine tandenborstelhouder.