bruine header

Menu:

Meubels

Bruine badmeubels

De mooiste meubels voor een bruine badkamer.

Tegels

Bruine bakamer tegels

Met bruine tegels werkt u uw bruine badkamer af.

Accessoires

Bruin douchegordijn

Met bruine accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Bruine handdoeken

Bruine handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Bruin sanitair

bruine badkamerEen bruine badkamer wordt helemaal af door bruin sanitair. Kies voor een bruin bad, een bruin toilet of een bruine wastafel. Er is bruin sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een bruin bad, een bruin wc of een bruine wastafel in uw smaak. U maakt de bruine badkamer helemaal af met bruine accessoires, zoals bruine handdoeken of bruine bloemen.

Bruin bad

bruin badEen bruine badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een bruin bad dat bij u past.

Bruin toilet

bruine toiletEen bruin toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het bruine toilet kunt u kiezen voor bruine wandtegels. Met een bijpassende bruine toiletbril en bruine badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Bruine wastafels

bruine wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw bruine badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in bruine wastafels. Niet alleen zijn er veel bruine modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een bruine wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Bruin sanitair

bruine tegelsKunt u geen bruin sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, bruin sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan bruine wandtegels of bruine vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een bruine badmat, een bruin douchegordijn en een bruine wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, bruin kleurenpalet.