bruine header

Menu:

Meubels

Bruine badmeubels

De mooiste meubels voor een bruine badkamer.

Sanitair

Bruine wastafels

Bruin sanitair voor een bruine badkamer.

Accessoires

Bruin douchegordijn

Met bruine accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Bruine handdoeken

Bruine handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Bruine badkamer tegels

bruine badkamer tegelIn een bruine badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren bruin. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met bruine tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een bruine mozaïek tegels of grote, horizontale bruine tegels. Bruine vloertegels en bruine wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Bruine tegels

bruine badkamer tegelsWilt u een strakke, bruine badkamer? Dan komen moderne, bruine tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met bruine, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Bruine vloertegels

bruine vloertegelsMet vloertegels ziet uw bruine badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Bruine vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de bruine badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Bruine wandtegels

bruine wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een bruine badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, bruine badkamer wil, koopt bruine design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Bruine design wandtegels geven iedere bruine badkamer een bijzondere uitstraling.

Bruine mozaïek tegels

bruine mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt bruine badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in bruin geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de bruine badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de bruine badkamer.