bruine header

Menu:

Eettafel

Bruin eettafel

Mooie bruine eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Bruine kastjes

Bruine keukenkastjes maken de keuken echt bruin.

Muren

Bruine muren

Een bruine muur is een mooi accent in een bruine keuken.

Tegels

Bruine tegels

Bruine tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Bruine servieskast

Een bruine servieskast staat mooi op een lichte muur.

Bruin servies

Bruin servies

Bruin servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Bruine keuken

bruine keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een bruine keuken zijn eindeloos. In de bruine keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een bruine keuken. Denk hierbij aan bruine tegels, een bruine eettafel of een bruine servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Bruine eettafel

bruine eettafelDe eettafel is de centrale plek in de bruine keuken. Een bruine eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een bruine eettafel kan gecombineerd worden met bruine eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan bruine eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte bruine eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Bruine keukenkastjes

bruine keukenBruine keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een bruine keuken. Ze geven de keuken haar typische bruine uitstraling. Het belangrijk dat u bruine keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van bruine keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Bruine muren

bruine muurEen bruine muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur bruin. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Bruin servies

bruin serviesBruin servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met bruin glazuur, maar ook bruin servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten bruin servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een bruin servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Bruine servieskast

bruine servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een bruine servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een bruine servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Bruine tegels

bruine tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn bruine vloer- en wandtegels te koop in allerlei bruine variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met bruine tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor bruine mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale bruine tegels nemen. Bruine vloertegels en bruine wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.