bruine header

Menu:

Eettafel

Bruin eettafel

Mooie bruine eettafels passen overal.

Muren

Bruine muren

Een bruine muur is een mooi accent in een bruine keuken.

Tegels

Bruine tegels

Bruine tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Bruine servieskast

Een bruine servieskast staat mooi op een lichte muur.

Bruin servies

Bruin servies

Bruin servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Bruine keukenkastjes

bruine keukenkastjesBruine keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een bruine keuken. Ze geven de keuken haar typische bruine uitstraling. Het belangrijk dat u bruine keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van bruine keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Bruine kastjes kopen

bruine keukenkastjesWie op zoek is naar bruine keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van bruine keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer bruine keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

bruine keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan bruine keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u bruine keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met bruine folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, bruine verf.

Keukendeurtjes bruin verven

bruine keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes bruin te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

bruine keukenkastjesMet bruine plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met bruine folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Bruine plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

bruine keukenkastjesVoor iedereen die bruine keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog bruine handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van bruine handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.