bruine header

Menu:

Eettafel

Bruin eettafel

Mooie bruine eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Bruine kastjes

Bruine keukenkastjes maken de keuken echt bruin.

Tegels

Bruine tegels

Bruine tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Bruine servieskast

Een bruine servieskast staat mooi op een lichte muur.

Bruin servies

Bruin servies

Bruin servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Bruine muur

bruine keuken muurEen bruine muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur bruin. Het is niet verstandig om de gehele keuken bruin te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een bruine keukenmuur daarom met leuke bruine meubels, zoals een servieskast met bruin servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

bruine muurInspiratie voor een bruine muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van bruine muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol bruin geheel.

Muur verven

bruine muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Bruine schoolbordverf

bruine keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met bruine schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex bruin verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van bruine schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

bruine muurEen keuken met een bruine muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle bruine keuken. Zet er bijvoorbeeld een bruine eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, bruine servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u bruine tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.