bruine header

Menu:

Eettafel

Bruin eettafel

Mooie bruine eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Bruine kastjes

Bruine keukenkastjes maken de keuken echt bruin.

Muren

Bruine muren

Een bruine muur is een mooi accent in een bruine keuken.

Tegels

Bruine tegels

Bruine tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Bruine servieskast

Een bruine servieskast staat mooi op een lichte muur.

Bruin servies

bruin serviesBruin servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met bruin glazuur, maar ook bruin servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten bruin servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een bruin servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

bruin serviesBruin porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek bruin servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een bruin servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

bruin serviesOok voor bruin aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne bruine serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk bruin servies.

Bruin servies kopen

bruin serviesOmdat bruin een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, bruine serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands bruin servies aangeboden. Wilt u een modern bruin servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Bruine servieskast

bruine servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een bruine servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een bruine servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.