bruine header

Menu:

Eettafel

Bruin eettafel

Mooie bruine eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Bruine kastjes

Bruine keukenkastjes maken de keuken echt bruin.

Muren

Bruine muren

Een bruine muur is een mooi accent in een bruine keuken.

Servieskast

Bruine servieskast

Een bruine servieskast staat mooi op een lichte muur.

Bruin servies

Bruin servies

Bruin servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Bruine keuken tegels

bruine tegelsIn een bruine keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei bruine variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met bruine tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor bruine mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale bruine tegels nemen. Bruine vloertegels en bruine wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Bruine tegels

bruine tegelsWilt u een strakke en bruine keuken? Dan zijn moderne, bruine tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote bruine moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere bruine tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Bruine vloertegels

bruine tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw bruine keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Bruine vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de bruine keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Bruine wandtegels

bruine tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een bruine keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, bruine keuken wil, moet zeker eens bruine design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Bruine design wand tegels geven uw bruine keuken een eigentijdse uitstraling.

Bruine mozaïek tegels

bruine tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar bruine mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor bruine mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.