bruine header

Menu:

Jaloezieën

Bruin jaloezieën

Met bruine jaloezieën kunt u alle kanten op.

Plissé gordijnen

Bruin plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Bruin rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Bruin vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Bruin paneelgordijn

bruine paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Bruine paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Bruine paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Paneelgordijn kopen

bruine paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn stijlvol en innovatief. Ze zijn ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een bruin paneelgordijn is een modern alternatief voor bruine, traditionele gordijnen. U kunt paneelgordijnen ook gebruiken als scheidingswand of 'room divider', bijvoorbeeld in grote ruimtes. U kunt paneelgordijnen laten maken van zachte of harde stoffen. Beide stoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Zo is er altijd een bruin paneelgordijn dat bij uw interieur past.

Paneelgordijnen op maat

bruine paneelgordijnenWanneer u paneelgordijnen wilt aanschaffen, is het goed om alle opties voor deze vorm van bruine raamdecoratie na te gaan. Wanneer u weet welke stof, kleur en afwerking u wilt, kunt u de paneelgordijnen op maat laten maken. Dit kan via een online winkels op het gebied van raamdecoratie, maar is ook mogelijk bij Ikea en Praxis. Paneelgordijnen van Praxis of Ikea zijn van goede kwaliteit en worden verkocht voor een aantrekkelijke prijs.

Design paneelgordijn

Bruine paneelgordijnenEen paneelgordijn wordt opgehangen aan een rail. Ook deze kunt u personaliseren. Zo kunt u meestal kiezen uit een standaard rail of een designrail. Het paneelgordijn kan ook nog voorzien worden van een decoratieve plaat. Dit is een baan stof of hout in het midden van het gordijn. Tot slot kant de onderkant van het paneelgordijn voorzien worden van een decoratieve schulp. Deze is meestal gemaakt van hout. Zo creëert u een verrassend effect bij uw paneelgordijnen.

Andere raamdecoratie

Bruine gordijnenTwijfelt u nog over de soort bruine raamdecoratie die u wilt? Naast bruine paneelgordijnen is er nog veel meer keuze in bruine raamdecoratie. Bekijk hiervoor onze andere pagina's over bruine raamdecoratie: bruine rolgordijnen, bruine jaloezieën, bruine vouwgordijnen en bruine plissé gordijnen. Het grote aanbod aan raamdecoratie zorgt ervoor dat u altijd bruine raamdecoratie vindt die bij uw smaak en budget past.