bruine header

Menu:

Jaloezieën

Bruin jaloezieën

Met bruine jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Bruin paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Rolgordijnen

Bruin rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Bruin vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Bruine plissé gordijnen

bruine plissé gordijnenPlissé gordijnen zijn de nieuwste trend op het gebied van raamdecoratie. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten. Bruine plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van bruin plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer of slaapkamer. Met bruine plissé gordijnen oogt uw interieur zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Plissé voor hordeur

bruine plissé gordijnenBruine plissé gordijnen zijn op veel verschillende manieren in uw huis te gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van bruine plissé voor een hordeur? Dit is een stijlvolle tegenhanger van de welbekende vliegenvanger. Plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het hordeur systeem werkt zonder veerspanning. Daardoor is het zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Een hordeur van plissé klapt niet vanzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Warmtewerend

bruine plissé gordijnenPlissé gordijnen houden zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten. Voor een nog betere zonwering kunt u ook denken aan bruine plissé gordijnen met een speciale warmte werende coating. Deze soort plissé gordijnen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grote ramen op het zuiden en serres waar veel licht binnenkomt. Ook warmtewerende plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en geschikt voor ramen van elke grootte.

Duo plissé gordijnen

Bruine plissé gordijnenEen andere toepassing van plissé gordijnen is duo plissé. Duo plissé bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi breedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden verbonden en vormen een honingraatstructuur. Plissé duogordijnen zijn isolerend en energiebesparend. De koorden van een plissé gordijn lopen onzichtbaar door de honingraatstructuur heen. Dit zorgt ervoor dat uw bruine raamdecoratie er strak uitziet en u de lichtinval goed kunt regelen.

Andere raamdecoratie

Bruine plissé gordijnenTwijfelt u nog over de soort bruine raamdecoratie die u wilt? Of wilt u meer inspiratie opdoen voor de decoratie van de ramen in uw woning? Naast bruine plissé gordijnen zijn er nog veel meer keuzes mogelijk als het gaat om bruine raamdecoratie. Om te weten welke, bekijkt u onze andere pagina's over bruine raamdecoratie: bruine rolgordijnen, bruine jaloezieën, bruine vouwgordijnen en bruine paneelgordijnen.