bruine header

Menu:

Jaloezieën

Bruin jaloezieën

Met bruine jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Bruin paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Bruin plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Vouwgordijnen

Bruin vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Bruin rolgordijn

bruine rolgordijnenRolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus zowel in de bruine slaapkamer, de bruine badkamer als de bruine woonkamer. De laatste jaren is het aanbod van rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke of een modern interieur heeft, voor iedere woonstijl is een bruin rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een bruin rolgordijn op maat te laten maken.

Verduisterend rolgordijn

bruin rolgordijnBruine rolgordijnen bestaan helemaal uit polyester. Dit heeft als voordeel dat rolgordijnen goed tegen vocht kunnen en niet rimpelen. Dat is vooral handig in de badkamer. Rolgordijnen laten in meer of mindere mate licht door. Wilt u bruine rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn ideaal. Aan de stof wordt een (witte) rubbercoating toegevoegd, die zorgt voor complete duisternis. Verduisterende rolgordijnen zijn op veel plekken te koop.

Rolgordijn op maat

bruin rolgordijnEen rolgordijn op maat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Voor een kleine meerprijs bieden bouwmarkten, woonwinkels en speciaalzaken voor raamdecoratie allemaal rolgordijnen op maat aan. Met behulp van rekentools op internet kunt u bepalen welke afmetingen uw bruine raamdecoratie moet krijgen. Vervolgens gaat u met de maten naar de winkel en kiest uw bruine rolgordijn op maat.

Rolgordijn voor dakraam

Bruin rolgordijnOok voor slaapkamers met dakramen zijn bruine rolgordijnen verkrijgbaar. Handig om de slaapkamer te kunnen verduisteren. De maat van het rolgordijn hangt af van het merk dakraam dat u heeft: Velux, Fakro, Roto, Dakstra of Rooflite. Een bruin rolgordijn voor een dakraam heeft meestal een standaard maat. Als dit niet past op uw dakraam, dan is het ook mogelijk om rolgordijnen voor dakramen op maat te laten maken.

Goedkope rolgordijnen

Bruine rolgordijnenDe prijs van een bruine rolgordijn hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld het materiaal waarvan het rolgordijn gemaakt is: semi-transparant of verduisterend. Ook de afwerking speelt een rol in de prijs van een rolgordijn. De cassette waarin het gordijn zich bevindt, kan bijvoorbeeld simpel of luxe zijn. De rand van het bruine rolgordijn kan recht afgesneden worden, maar ook voorzien zijn van een bijzondere schulprand. Om een goedkoop, bruin rolgordijn te kopen is het belangrijk om overal prijzen te vergelijken.

Andere raamdecoratie

Bruin gordijnTwijfelt u over de soort bruine raamdecoratie die u wilt voor de woonkamer of slaapkamer? Naast bruine rolgordijnen is er tegenwoordig nog veel meer keuze in bruine raamdecoratie. Doe inspiratie op met onze andere pagina's over bruine raamdecoratie: bruine jaloezieën, bruine vouwgordijnen, bruine plissé gordijnen en bruine paneelgordijnen. Zo vindt u altijd een gordijn of zonwering die past bij uw smaak en uw portemonnee.