bruine header

Menu:

Jaloezieën

Bruin jaloezieën

Met bruine jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Bruin paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Bruin plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Bruin rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Bruin vouwgordijn

bruine vouwgordijnenBent u op zoek naar bruine raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan bruine vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een bruin rolgordijn met een ketting. U kunt het bruine vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Verduisterende vouwgordijnen

bruin vouwgordijnIn sommige kamers wilt u volledige privacy, in andere ruimtes is het voldoende als het felle licht buitengesloten wordt. De meeste bruine vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel een verduisterende versie als een uitvoering die licht doorlaat. Verduisterende vouwgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Ze worden meestal gebruikt in de slaapkamer, kinderkamer of badkamer. Een bruin, verduisterend vouwgordijn is te koop in veel verschillende materialen en stijlen.

Vouwgordijnen op maat

bruin vouwgordijnBruine vouwgordijnen op maat zorgen voor de 'finishing touch' van iedere ruimte in uw huis. Met vouwgordijnen op maat combineert u het gemak van een vouwgordijn met de huiselijke charme van traditionele gordijnen. Net als andere vormen van bruine raamdecoratie, zijn vouwgordijnen op maat tegenwoordig volop te koop. Online kunt u op uw gemak stijl en kleur bepalen en meteen de prijs zien. Iets gezien in uw smaak? Meteen bestellen en een paar dagen later kunt u al genieten van mooie vouwgordijnen.

Goedkope vouwgordijnen

Bruin vouwgordijnGoedkope, bruine vouwgordijnen kunt u kopen bij bouwmarkten, zoals Gamma en Karwei. Ook woonwarenhuis Ikea verkoopt mooie vouwgordijnen voor een goedkope prijs. Beiden verkopen vouwgordijnen in alle stijlen en kleuren. De vouwgordijnen van Ikea en Gamma staan bekend om hun goede kwaliteit en prijs. U moet ze alleen nog even in elkaar zetten en bevestigen aan het raam. Zo is er dus altijd een goedkope vouwgordijn voor uw interieur en budget.

Meer raamdecoratie

Bruin gordijnenTwijfelt u nog over de soort bruine raamdecoratie die u wilt? Naast vouwgordijnen is er natuurlijk nog veel meer te koop op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Bekijk ook eens onze andere pagina's over bruine raamdecoratie: bruine rolgordijnen, bruine jaloezieën, bruine plissé gordijnen en bruine paneelgordijnen. En doe inspiratie op voor de inrichting van uw woning met bruine raamdecoratie.