bruine header

Menu:

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruin bed

bruine slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een bruine slaapkamer mag een bruin bed niet ontbreken. Sterker nog: met een bruin bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een bruin ledikant tot een bruine boxspring.

Bruin ledikant

bruin bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een bruin ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een bruin ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

bruin bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals bruin. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Bruine boxspring

Bruin bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een bruin hoofdbord en een bruin voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Bruin dekbedovertrek

Bruine dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een bruin dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een bruin dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen bruine dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel bruine dekbedovertrekken.