bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruin behang

Bruin behangU kunt de muur of muren van de slaapkamer behangen met bruin behang. Hiermee creëert u een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is veel mooi behang te koop. U vindt inspiratie in bijvoorbeeld een woonwinkel of interieurtijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een bruine kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang maakt u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Soorten behang

Bruin behangTegenwoordig heeft u de keuze uit vier soorten behang: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasweefselbehang. De laatste drie zijn erg stevig en in sommige gevallen zelf overschilderbaar, bijvoorbeeld met bruin. Voor een oneffen muur kiest u het beste voor een behang met reliëf (grove structuur). Een muur behangen met bruin behang is niet moeilijk. U moet wel rekening houden met eventuele patronen en dessins in het bruine behang.

Muur verven

Bruine muurVoordat u begint met verven, is het belangrijk dat de muur egaal en schoon is. Voor een mooi resultaat plakt u plinten en kozijnen af met schilderstape. Verf vervolgens met een blokwitter langs de afgeplakte randen. Voor de rest gebruikt u een blokkwast of een verfroller. Werk van boven naar beneden en van links naar rechts. Bij daglicht ziet u het beste welke plekken nog moeten. Verwijder de tape meteen na het schilderen en neem randen en kozijnen af met een vochtige doek.

Bruin behang kopen

Bruin behangBruin behang koopt u in een doe-het-zelfwinkel, zoals Praxis of Karwei. De website van deze winkels hebben vaak een stijlkiezer, waarmee u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Ook in online winkels is de keuze voor bruin behang zeer uitgebreid. Deze winkels verkopen bijzondere soorten bruin behang, bijvoorbeeld van buitenlandse stylingmerken of met bijzondere dessins. Het nadeel van deze shops is dat u meestal niet kunt ruilen.

Bruine muur

Bruine muurIn een middag kunt u ook een muur van de slaapkamer bruin verven. Een bruine muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur bruin voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren bruin gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.