bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruin dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrekMet een bruin dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de bruine slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een bruine slaapkamer net dat beetje meer. Bruine dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

bruin dekbedovertrekEen bruin dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een bruin dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken bruine dekbedden

bruin dekbedovertrekEen bekend merk dat bruine dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, bruine dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt bruine dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor bruin beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Bruin dekbed kopen

Bruin dekbedovertrekEen bruin dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u bruine dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, bruin dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een bruin dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een bruin dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Bruine dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, bruine dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een bruin dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.