bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruine muur

Bruine muurHet inrichten van een bruine slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur bruin u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur bruin kiezen

bruine muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere bruine kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte bruine kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige bruine kleuren hebben een rustgevend effect, andere bruin tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren bruin gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Bruine verf

bruine muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met bruine muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur bruine verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur bruin. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Bruine tegels

Bruine wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, bruine slaapkamer wil, koopt bruine design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Bruine design wandtegels geven iedere bruine slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Bruine muurstickers

Bruine muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met bruin behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn bruine muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, bruine muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben bruine muurstickers in het assortiment. De meeste bruine muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.