bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Bruine raamdecoratie

Bruin gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten bruine raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan bruine raamdecoratie erg groot. De meeste bruine raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Bruin rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de bruine slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod bruine rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren bruin, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een bruin rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een bruin rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Bruine vouwgordijnenWilt u bruine raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn bruine vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een bruin rolgordijn met een ketting. U kunt bruine vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Bruine paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Bruine paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Bruine paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt bruine paneelgordijnen goed combineren met bruine rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Bruine Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne bruine tinten en dessins. Bruine plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van bruin plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met bruine plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Bruine luxaflexBruine luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van bruine luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt bruine luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw bruine raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Bruine luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Bruine gordijnen

Bruine gordijnenHet aanbod aan bruine raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven bruine stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van bruine stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Bruine stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van bruine, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.