bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruine slaapkamer

bruine slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een bruin interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van bruine bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van bruine slaapkamers en lees tips om een bruine slaapkamer in te richten.

Bruin bed

bruin bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een bruin bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van bruin bed is niet makkelijk. Een bruin bed of een bruine boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Bruin dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrekMet een bruin dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de bruine slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een bruine slaapkamer net dat beetje meer. Bruine dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Bruine slaapkamermeubels

Bruine slaapkamermeubelsIn een bruine slaapkamer mogen bruine slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een bruine slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, bruine slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een bruin tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een bruine design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Bruine muur

Bruine muurHet inrichten van een bruine slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer bruin. Een bruine muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur bruin voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren bruin gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Bruin behang

Bruin behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, bruin behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie bruin behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een bruine kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Bruine vloerbedekking

Bruine vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een bruine vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor bruine vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een bruin vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Bruine raamdecoratie

Bruin gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten bruine raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan bruine raamdecoratie erg groot. De meeste bruine raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.