bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Bruine vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een bruine vloer.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruine slaapkamermeubels

Bruine muurIn een bruine slaapkamer horen bruine slaapkamermeubels. In een bruine slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, bruine slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een bruin tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een bruine design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

bruine kastEen bruine slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen bruine slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de bruine kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een bruine slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Bruine garderobekast

bruine kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een bruine garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast bruin verven

Bruine kastAls u geen kant-en-klare bruine kledingkast vindt, kunt u een kast bruin verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur bruin kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede bruin verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Bruin nachtkastje

Bruine kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een bruin nachtkastje is een subtiel detail in de bruine slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een bruin naar uw smaak.