bruine header

Menu:

Bedden

Bruin bed

Bruine bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Bruin behang

Een bruine muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Bruine kast

Met bruine meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Bruin dekbedovertrek

Met een bruin dekbed overtrek is uw bed zo helemaal bruin.

Bruine vloerbedekking

Bruin vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een bruin tapijt, bruin vinyl, laminaat of een lekker zacht bruin vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor bruin tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een bruin vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Bruine tapijt

bruin vloerkleedBruin tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Bruine tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Bruin tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Bruin vinyl

bruine vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het bruin. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met bruin vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Bruin vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een bruine slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Bruine slaapkamer

Bruin behangEen bruine slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor bruine vloeren beschreven. Wie nog meer bruin in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een bruine muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te bruin te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met bruine slaapkamermeubels en een bruin dekbedovertrek.