bruine header

Menu:

Lampen

Bruine lampen

Bruine lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Bruine stoel

Bruine meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruine Vloer

Bruin vloerkleed

Met een bruin vloerkleed of bruin vinyl is uw kamer echt bruin.

Bruine muur

Bruine muurHet inrichten van een bruine woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor bruine verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur bruin u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur bruin?

Bruine muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere bruine kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte bruine kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige bruine kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren bruin gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur bruin verven

bruin muurEen muur van de woonkamer bruin verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met bruine muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur bruine verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur bruin. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Bruin behang

Bruin behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met bruin behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi bruin behang te koop. Wie bruin behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een bruine kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, bruine behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Bruine wandtegels

bruine wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, bruine woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Bruine design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Bruine design wandtegels geven iedere bruine woonkamer een bijzondere uitstraling.

Bruine muurstickers

bruine muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn bruine interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, bruine muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook bruine muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.