bruine header

Menu:

Lampen

Bruine lampen

Bruine lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Bruine stoel

Bruine meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Bruine muur

Bruine muur

Al met een enkele bruine muur kunt het gewenste effect creëren.

Bruine Vloer

Bruin vloerkleed

Met een bruin vloerkleed of bruin vinyl is uw kamer echt bruin.

Bruine raamdecoratie

Bruine gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan bruine gordijnen en bruine luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste bruine raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

bruine rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een bruine woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een bruin rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een bruin rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

bruine vouwgordijnenBent u op zoek naar bruine raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan bruine vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een bruin rolgordijn met een ketting. U kunt het bruine vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

bruine paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Bruine paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Bruine paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

bruine plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Bruine plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van bruin plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met bruine plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

bruine luxaflexMet bruine jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod bruine luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt bruine luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

bruine gordijnenHet aanbod aan bruine raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige bruine gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Bruine gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.