bruine header

Menu:

Lampen

Bruine lampen

Bruine lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Bruine stoel

Bruine meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Bruine muur

Bruine muur

Al met een enkele bruine muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Bruine vouwgordijnen

Bruine gordijnen zijn bepalende accenten in een bruine kamer.

Bruine Vloer

Bruin vloerkleed

Met een bruin vloerkleed of bruin vinyl is uw kamer echt bruin.

Woonkamer met bruin

bruine woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een bruin interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan bruin behang en bruine verf, bruine meubels en bruine vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een bruine woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Bruine lampen

Bruine lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de bruine woonkamer.

Bruine meubels

Bruine stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw bruine woonkamer. Met bruine meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten bruine meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, bruine relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Bruine muurdecoratie

Bruine muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een bruine muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur bruin te verven of te voorzien van een bruin behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een bruine muurstickers.

Bruine raamdecoratie

Bruine gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan bruine gordijnen en bruine luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste bruine raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Bruine meubels

Bruine stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw bruine woonkamer. Met bruine meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten bruine meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, bruine relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.